امروز : شنبه بیست و دوم مرداد 1401

چهارشنبه دهم فروردین 1401 ساعت 7:0 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

اطلاعیه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری

به نام خدا

ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز و دانشگاهیان گرامی، پیرو ابلاغیه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، برنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه هیأت محترم رییسه دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری، شرایط اجرای برنامه آموزشی نیمسال جاری به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1. آزمون‌های پایانی نیمسال جاری در همه مقاطع تحصیلی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  2. دروس عملی و کارگاه‌ها بصورت فشرده و حضوری پس از پایان ماه مبارک رمضان طبق برنامه اعلامی دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.
  3. کلیه کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی از تاریخ ۱۴ فروردین ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار می‌گردد.
  4. کلیه کلاس‌های مقطع کارشناسی پس از پایان ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است از ۱۴ فروردین ماه تا ۱۷ اردیبهشت ماه کلاس‌های مقطع کارشناسی از طریق سامانه آموزشی مجازی دانشگاه برگزار می‌گردد.
  5. دفاع از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  6. حضور در دانشگاه و خوابگاه به شرط تزریق ۳ دوز واکسن خواهد بود و دانشجویان باید کارت واکیسناسیون دیجیتال خود را به همراه داشته باشند.
  7. دانشجویانی که نیاز به خوابگاه دارند جهت اطلاع از شرایط خوابگاه و ثبت نام به اداره امور خوابگاه‌ها مراجعه نمایند.

بدیهی است در صورت تغییر شرایط بیماری، بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصمیمات جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.
سه شنبه بیست و چهارم اسفند 1400 ساعت 2:49 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو  می‌پذیرد.

شرایط عمومی برای ارسال درخواست:

1- بیش از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.

2- داشتن مدرک کارشناسی در رشته مرتبط،با معدل حداقل 16

3-داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته مرتبط یا گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 برای دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با معدل حداقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه)
4-کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی،پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی مربوط به آیین نامه استعداد درخشان
5-کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان(MCHE)یا معادل آن در سایر آزمون ها،قبل از آزمون جامع دکتری(مطابق با آیین نامه مقطع دکتری مصوب وزارت)

مدارک لازم

1- تصویر شناسنامه و کارت ملی

2- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی

3- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی ارشد

4- تصویر گواهی های افتخارات علمی،سوابق پژوهشی معتبر و ....

متقاضیان حائز شرایط مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 1401/02/30 به آدرس ایمیل  talent@qut.ac.ir    استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نموده و اصل مدارک را در زمان مصاحبه تحویل نمایند.

اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی(ph.D)آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1401

بسمه تعالی

ضمن عرض تبریک به معرفی شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی در دانشگاه صنعتی قم، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند؛ دانشگاه صنعتی قم از بین پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت معرفی شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، مطابق با شرایط و ضوابط مندرج در شیوه نامه اجرایی پذیرش دانشجوی دوره دکتری تخصصی(Ph.D)   و دستور العمل های سازمان سنجش آموزش کشور از طریق ارزیابی تخصصی، مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی، برای سال تحصیلی 1402-1401 در مقطع دکتری مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید.

postgraduate@qut.ac.ir

qutpostgraduate@gmail.com

ارسال و اصل مدارک آنها را در زمان مصاحبه ارائه فرمایند.

بدیهی است از داوطلبانی که مدارک آنان زمان ارسال ناقص باشد، مصاحبه علمی به عمل نخواهد آمد.

تذکر: داوطلبان پس از ارسال مدارک خود به پست الکترونیکی مذکور، ایمیل تاییدیه آن را دریافت می نمایند.

شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات و اشکالات 02536641601 داخلی 136 و یا 09127573441 (فقط واتس آپ).

تاریخ ارزیابی تخصصی مرحله دوم (مصاحبه شفاهی) متعاقباً اعلام خواهد شد.

مهم: ضروری است داوطلبان جهت اطلاع از تغییرات احتمالی به طور مستمر به سایت دانشکده مهندسی مکانیک به آدرس https://www.qut.ac.ir/fa/mech/frontpage  و یا به کانال دانشگاه در پیام رسان داخلی "بله" به آدرس qutnews@ مراجعه نمایند.

نکات مهم:

1. انجام مصاحبه برای داوطلبان صرفاً بصورت حضوری برگزار می‌شود.
  2. ثبت نام الکترونیکی جهت مصاحبه الزامی است و کلیه داوطلبان موظفند در تاریخ‌های مقرر با ارسال مدارک مورد نیاز در قالب یک فایل فشرده به پست الکترونیکی تحصیلات تکمیلی، ثبت نام نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.
  3. رشته امتحاني داوطلب باید با رشته فارغ التحصيلي مطابقت داشته باشد. در غير این صورت داوطلب مجاز به شرکت در مصاحبه نمي باشد.
  4. احراز حد نصاب نمره مرحله دوم آزمون (مصاحبه شفاهی)، بر اساس بند 10 شيوه نامه اجرایي آزمون ورودی دوره دکتری(Ph.D)  سال 1401 سازمان سنجش آموزش کشور، در دانشگاه الزامي است.
  5. صحت اطلاعات ثبت نام الکترونیکی به عهده داوطلب می باشد. در صورتی که در هر مرحله از فرآیند پذیرش داوطلب و حتی پس از قبولی دانشجو در دانشگاه مشخص گردد که اطلاعات ارائه شده با اطلاعات واقعی مغایرت دارد، پذیرش داوطلب لغو شده و مطابق با قوانین برخورد خواهد شد.
  6. داوطلبان محترم جهت مصاحبه لازم است هزینه ثبت نام بر اساس مصوبه هیات امنا دانشگاه به مبلغ 1300000 ریال از طریق درگاه الکترونیکی ذیل پرداخت نمایند.

جهت دریافت
  فرم اطلاعات فردی مرحله ارزیابی تخصصی دکتری نیمه متمرکز سال 1401 دانشگاه صنعتی قم اینجا کلیک نمایید.
مستندات فرم اطلاعات فردی

با آرزوی موفقیت