امروز : جمعه بیست و یکم مرداد 1401

چهارشنبه دهم فروردین 1401 ساعت 7:0 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

اطلاعیه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری

به نام خدا

ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز و دانشگاهیان گرامی، پیرو ابلاغیه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، برنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه هیأت محترم رییسه دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری، شرایط اجرای برنامه آموزشی نیمسال جاری به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1. آزمون‌های پایانی نیمسال جاری در همه مقاطع تحصیلی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  2. دروس عملی و کارگاه‌ها بصورت فشرده و حضوری پس از پایان ماه مبارک رمضان طبق برنامه اعلامی دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.
  3. کلیه کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی از تاریخ ۱۴ فروردین ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار می‌گردد.
  4. کلیه کلاس‌های مقطع کارشناسی پس از پایان ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است از ۱۴ فروردین ماه تا ۱۷ اردیبهشت ماه کلاس‌های مقطع کارشناسی از طریق سامانه آموزشی مجازی دانشگاه برگزار می‌گردد.
  5. دفاع از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  6. حضور در دانشگاه و خوابگاه به شرط تزریق ۳ دوز واکسن خواهد بود و دانشجویان باید کارت واکیسناسیون دیجیتال خود را به همراه داشته باشند.
  7. دانشجویانی که نیاز به خوابگاه دارند جهت اطلاع از شرایط خوابگاه و ثبت نام به اداره امور خوابگاه‌ها مراجعه نمایند.

بدیهی است در صورت تغییر شرایط بیماری، بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصمیمات جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.
سه شنبه بیست و چهارم اسفند 1400 ساعت 2:49 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو  می‌پذیرد.

شرایط عمومی برای ارسال درخواست:

1- بیش از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.

2- داشتن مدرک کارشناسی در رشته مرتبط،با معدل حداقل 16

3-داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته مرتبط یا گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 برای دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با معدل حداقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه)
4-کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی،پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی مربوط به آیین نامه استعداد درخشان
5-کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان(MCHE)یا معادل آن در سایر آزمون ها،قبل از آزمون جامع دکتری(مطابق با آیین نامه مقطع دکتری مصوب وزارت)

مدارک لازم

1- تصویر شناسنامه و کارت ملی

2- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی

3- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی ارشد

4- تصویر گواهی های افتخارات علمی،سوابق پژوهشی معتبر و ....

متقاضیان حائز شرایط مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 1401/02/30 به آدرس ایمیل  talent@qut.ac.ir    استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نموده و اصل مدارک را در زمان مصاحبه تحویل نمایند.

شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) سال 1401

شرایط پذیرش:

1. دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از شش نیمسال با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی به لحاظ میانگین کل جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند، میتوانند جهت برخورداری از تسهیلات مذکور برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، مدارک مورد نظر را تکمیل و تا تاریخ 1400/11/30به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه  صنعتی قم ارسال نمایند.
  2. دانشجویان دوره کارشناسی که جزء برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیاد علمی_دانشجویی کشور می باشند، می توانند جهت برخورداری از تسهیلات مذکور برای ورود به دوره کارشناسی ارشد، با ارائه اصل معرفی نامه رسمی از دبیرخانه المپیاد، به واحد استعدادهای درخشان مراجعه نمایند.
  3. دانشجویان دوره کارشناسی که در طول شش نیمسال دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل هشت نیمسال ِدانشجویان هم رشته و غیر هم ورودی خود جزء پانزده درصد برتر باشند به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون در دوره کارشناسی ارشد همان سال پذیرش می گردند.

شرایط عمومی:

•      دانش آموختگی حداکثر در هشت نیمسال تحصیلی (1401/6/31).
  •      پذیرش برای سال تحصیلی 1402- 1401 بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفا برای یک بار امکان پذیر است.

نکات قابل توجه:

•       دانشگاه اختیار دارد حداکثر 40 درصد از ظرفیت پذیرش دوره کارشناسی ارشد در هر کد رشته-محل (آزمون سازمان سنجش) را به دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته (مجموع روزانه و شبانه) به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون و با رعایت شرایط اعلام شده اختصاص دهد.
  •      چنانچه دانشجویان پانزده درصد اول به دلیل عدم تقاضا یا انصراف، متقاضی استفاده از این تسهیلات نباشند، دانشگاه مجاز به جایگزینی صرفا ده درصد برتر بعدی دانشجویان خود دانشگاه به ترتیب اولویت رتبه متقاضیان در آن رشته می باشد.
  •       پذیرش در رشته های تحصیلی مرتبط به تشخیص شورای گروه و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر خواهد بود.
  •       پذیرش نهایی پذیرفته شدگان منوط به اعلام سازمان سنجش آموزش کشور و احراز صلاحیت عمومی بوده و تا قبل از اعلام سازمان فوق هیچ حقی جهت داوطلبان متصور نمی باشد.
  •       دانشگاه فقط یک بار در هر سال نسبت به پذیرش حائزین شرایط اقدام می نماید.

مدارک لازم جهت ارسال:

1. فرم درخواست پذیرش (فرم مورد نیاز)
  2. گواهی ممتازی که به تایید دانشگاه محل تحصیل رسیده باشد (فرم مورد نیاز)
  3. کپی صفحه اول شناسنامه
  4. کپی کارت ملی
  5. کارنامه 6 نیمسال متقاضی

متقاضیان حائز شرایط می توانند مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 1401/02/30به آدرس قم بلوار شهید سردار خداکرم (جاده قدیم تهران) کد پستی 3718146645 دانشگاه صنعتی قم دفتر استعداد های درخشان ارسال نمایند(لطفا تمام مدارک درخواستی را به طور کامل و بدون خط خوردگی ارسال نمایید).
شماره تماس با دفتر استعدادهای درخشان: 02536641601 داخلی 177  آقای فرهادی

سایت دانشگاه     https://www.qut.ac.ir