امروز : جمعه بیست و یکم مرداد 1401

چهارشنبه دهم فروردین 1401 ساعت 7:0 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

اطلاعیه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری

به نام خدا

ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز و دانشگاهیان گرامی، پیرو ابلاغیه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، برنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه هیأت محترم رییسه دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری، شرایط اجرای برنامه آموزشی نیمسال جاری به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1. آزمون‌های پایانی نیمسال جاری در همه مقاطع تحصیلی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  2. دروس عملی و کارگاه‌ها بصورت فشرده و حضوری پس از پایان ماه مبارک رمضان طبق برنامه اعلامی دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.
  3. کلیه کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی از تاریخ ۱۴ فروردین ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار می‌گردد.
  4. کلیه کلاس‌های مقطع کارشناسی پس از پایان ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است از ۱۴ فروردین ماه تا ۱۷ اردیبهشت ماه کلاس‌های مقطع کارشناسی از طریق سامانه آموزشی مجازی دانشگاه برگزار می‌گردد.
  5. دفاع از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  6. حضور در دانشگاه و خوابگاه به شرط تزریق ۳ دوز واکسن خواهد بود و دانشجویان باید کارت واکیسناسیون دیجیتال خود را به همراه داشته باشند.
  7. دانشجویانی که نیاز به خوابگاه دارند جهت اطلاع از شرایط خوابگاه و ثبت نام به اداره امور خوابگاه‌ها مراجعه نمایند.

بدیهی است در صورت تغییر شرایط بیماری، بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصمیمات جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.
سه شنبه بیست و چهارم اسفند 1400 ساعت 2:49 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو  می‌پذیرد.

شرایط عمومی برای ارسال درخواست:

1- بیش از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.

2- داشتن مدرک کارشناسی در رشته مرتبط،با معدل حداقل 16

3-داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته مرتبط یا گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 برای دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با معدل حداقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه)
4-کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی،پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی مربوط به آیین نامه استعداد درخشان
5-کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان(MCHE)یا معادل آن در سایر آزمون ها،قبل از آزمون جامع دکتری(مطابق با آیین نامه مقطع دکتری مصوب وزارت)

مدارک لازم

1- تصویر شناسنامه و کارت ملی

2- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی

3- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی ارشد

4- تصویر گواهی های افتخارات علمی،سوابق پژوهشی معتبر و ....

متقاضیان حائز شرایط مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 1401/02/30 به آدرس ایمیل  talent@qut.ac.ir    استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نموده و اصل مدارک را در زمان مصاحبه تحویل نمایند.

اطلاعیه تصویب پیشنهاده
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ٩٨

آخرین مهلت تصویب پیشنهاده (پروپوزال) ٣٠ بهمن ماه ٩٩ می‌باشد. به این منظور پس از هماهنگی با استاد راهنما، گردش تصویب پروپوزال را از منوی تحصیلات تکمیلی ارسال نمایید و سپس پروپوزال خود را در سامانه ایرانداک به آدرس Sabt.irandoc.ac.ir بارگذاری کنید.

لازم به ذکر است در صورت عدم تصویب پروپوزال، دانشجو مشمول اخراج آموزشی خواهد شد.

همچنین یادآوری می‌شود دانشجویان تحصیلات تکمیلی گزارش پیشرفت کار پایان نامه را هر سه ماه یک‌بار از طریق گردش گزارش پیشرفت کار از منوی تحصیلات تکمیلی ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل تحصیلات تکمیلی postgraduate@qut.ac.ir تماس بگیرید.

اطلاعیه تصویب پیشنهاده

چهارشنبه پانزدهم بهمن 1399 ساعت 4:27 ب ظ
زمان‌بندی انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
با آرزوی سلامتی برای کلیه دانشجویان عزیز، برنامه زمان‌بندی ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به شرح زیر اعلام می‌گردد. لازم به ذکر است برنامه درسی در پرتال آموزش موجود بوده و دانشجویان می‌توانند دروس ارائه شده را مشاهده و برنامه‌ریزی کنند. همچنین پرتال انتخاب واحد از ساعت ۹ تا ۲۳:۳۰ در دسترس خواهد بود.

شنبه ۱۸ بهمن‌ماه ورودی‌های ۹۶ و ماقبل
یکشنبه ۱۹ بهمن‌ماه ورودی‌های ۹۷ کلیه مقاطع
دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ورودی‌های ۹۸ کلیه مقاطع
سه‌شنبه ۲۱ بهمن‌ماه ورودی‌های ۹۹ کلیه مقاطع
چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه  کلیه ورودی‌ها (جاماندگان از انتخاب واحد)

• عدم انتخاب واحد دانشجو به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود.
  • در صورت نیاز به راهنمایی، کارشناسان آموزش از طریق سامانه پشتیبانی آنلاین (قابل دسترس از صفحه سامانه آموزش مجازی) در دسترس می‌باشند.
با آرزوی موفقیت

زمان‌بندی انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹