امروز : جمعه بیست و یکم مرداد 1401

چهارشنبه دهم فروردین 1401 ساعت 7:0 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

اطلاعیه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری

به نام خدا

ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز و دانشگاهیان گرامی، پیرو ابلاغیه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، برنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه هیأت محترم رییسه دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری، شرایط اجرای برنامه آموزشی نیمسال جاری به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1. آزمون‌های پایانی نیمسال جاری در همه مقاطع تحصیلی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  2. دروس عملی و کارگاه‌ها بصورت فشرده و حضوری پس از پایان ماه مبارک رمضان طبق برنامه اعلامی دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.
  3. کلیه کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی از تاریخ ۱۴ فروردین ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار می‌گردد.
  4. کلیه کلاس‌های مقطع کارشناسی پس از پایان ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است از ۱۴ فروردین ماه تا ۱۷ اردیبهشت ماه کلاس‌های مقطع کارشناسی از طریق سامانه آموزشی مجازی دانشگاه برگزار می‌گردد.
  5. دفاع از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  6. حضور در دانشگاه و خوابگاه به شرط تزریق ۳ دوز واکسن خواهد بود و دانشجویان باید کارت واکیسناسیون دیجیتال خود را به همراه داشته باشند.
  7. دانشجویانی که نیاز به خوابگاه دارند جهت اطلاع از شرایط خوابگاه و ثبت نام به اداره امور خوابگاه‌ها مراجعه نمایند.

بدیهی است در صورت تغییر شرایط بیماری، بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصمیمات جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.
سه شنبه بیست و چهارم اسفند 1400 ساعت 2:49 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو  می‌پذیرد.

شرایط عمومی برای ارسال درخواست:

1- بیش از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.

2- داشتن مدرک کارشناسی در رشته مرتبط،با معدل حداقل 16

3-داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته مرتبط یا گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 برای دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با معدل حداقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه)
4-کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی،پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی مربوط به آیین نامه استعداد درخشان
5-کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان(MCHE)یا معادل آن در سایر آزمون ها،قبل از آزمون جامع دکتری(مطابق با آیین نامه مقطع دکتری مصوب وزارت)

مدارک لازم

1- تصویر شناسنامه و کارت ملی

2- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی

3- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی ارشد

4- تصویر گواهی های افتخارات علمی،سوابق پژوهشی معتبر و ....

متقاضیان حائز شرایط مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 1401/02/30 به آدرس ایمیل  talent@qut.ac.ir    استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نموده و اصل مدارک را در زمان مصاحبه تحویل نمایند.

کنفرانس بین المللی ایتک

کنفرانس بین المللی ایتک "رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی"، برای دومین بار در اسفند ماه سال 19 با شرکت گسترده نمایندگان صنعت، دولت و دانشگاه در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار گردید. این کنفرانس در سال گذشته بیش از 199 مقاله دریافت کرد. گزارش جامعی از مقالات در سایت کنفرانس قابل دسترسی می باشد.

سومین کنفرانس بین المللی ایتک، امسال به همت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، کنفدراسیون صنعت ایران و سازمان همکاری های منطقه ای اکو ECO و با همکاری مستقیم کارگروه معاونت پژوهشی وزارت نفت برگزار خواهد شد. تاریخ و محل سومین کنفرانس در اسفند ماه سال 9312 در دانشگاه تهران خواهد بود

موضوعات و محورها

• افت انرژی در تولید و توزیع برق
  • ارتقا بهره وری با استفاده از فن آوریهای نوین در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
  • اقتصاد انرژی و استراتژیهای آینده
  • بهره وری انرژی در صنایع سنگین (فلزات، سیمان، تولیدات کارخانه ای)
  • بهره وری در اکتشاف و استخراج نفت و معادن کانی
  • بیومس و ضایعات کشاورزی در تولید انرژی
  • تاثیر انتشار کربن بر تغییرات آب و هوا و بر سرنوشت اقتصادی ملتها NAMAs
  • تکنولوژیهای نو و اقتصادی در استفاده از انرژی های تجدیدپذیر
  • تولید پراکنده برق – واحدهای CHP و میکرو CHP
  • جهانی و یکپارچه شدن مهندسی – محیط زیست – انرژی در قالب 3 E )
  • حقوق انرژی و راهکارهای تامین مالی صنایع
  • ساختمان های سبز و روند جهانی استفاده از آنها
  • صنایع پتروشیمی و بهره وری اقتصادی
  • مصرف انرژی در مهندسی کشاورزی

با نگاهی ویژه به تاثیرات مخرب زیست محیطی و اقلیمی ناشی از شدت مصرف انرژی و کنوانسیون NAMAs چکیده مقالات: تا 51 آبان ماه 1392 اصل مقالات: از 11 آبان تا اول دیماه 1392

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سوابق کنفرانس و فرستادن مقاله به سایت کنفرانس WWW.ETEC.IR مراجعه بفرمایید. از اساتید محترم دعوت میشود تا برای عضویت در کمیته علمی و هیئت داوران با دبیرخانه دائمی کنفرانس از طریق تلفن های 44819388 و یا ایمیل به info@etec.ir اعلام آمادگی نمایند.