امروز : چهارشنبه سیزدهم اسفند 1399

اخبار امور آموزشی

دانشجویان متقاضی گذارندن دوره کار آموزی

قابل توجه دانشجویان متقاضی گذارندن دوره کار آموزی در تابستان سال 92، مهلت ثبت نام و دریافت معرفی نامه تا روز چهارشنبه مورخ 92/5/9 تمدید شده است . قابل ذکر است که  بعد از این تاریخ  به هیچ عنوان ثبت نام انجام نخواهد شد و معرفی نامه ای صادر نخواهد شد.

دانشجویان متقاضی گذارندن دوره کار آموزی

یکشنبه سیزدهم مرداد 1392 ساعت 11:49 ق ظ
راه اندازی رشته مهندسی انرژی

دانشگاه صنعتی قم پس از دانشگاه صنعتی شریف و شهید بهشتی، موفق به اخذ مجوز دانشجو در رشته مهندسی انرژی گردید. مهندسی انرژی، مبانی علوم و مهندسی پایه را برای تحلیل سطوح مختلف انرژی مانند منابع، استخراج، انتقال، فراورش و تبدیل و توزیع انرژی به كار می گیرد. هدف از ارائه برنامه كارشناسی مهندسی انرژی، تربیت مهندسانی كارآمد، جهت طراحی و به كارگیری خلاقانه سیستم های انرژی در كاربردهای مختلف در بخش های صنعت، حمل و نقل و ساختمان با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی می باشد. این دوره بین رشته ای بوده و در سطح مقطع كارشناسی با دوره های مهندسی شیمی، مهندسی مكانیك، مهندسی برق و فیزیك ارتباط بسیار نزدیكی دارد. در آینده نزدیك رشته های انرژی های نوین و انرژی هسته ای اضافه می گردد.

راه اندازی رشته مهندسی انرژی

شنبه دوازدهم مرداد 1392 ساعت 1:39 ب ظ
باز هم افتخاری دیگر در دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم

اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی قم در اولین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران حضور یافتند.

با توجه به تأكید سرپرست محترم دانشگاه، جهت پیروی از منویّات رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای (مدظله العالی) در حمایت از تولید ایرانی، كارگروهی در خصوص انتخاب تجهیزات مورد نیاز دانشگاه تشكیل گردید و پس از آن با انتخاب تجهیزاتی كه در اولویت خرید قرار داشتند قراردادهای لازم جهت خرید تجهیزات مذكور منعقد گردید و حداكثر تا 3 ماه آینده، این تجهیزات به دانشگاه تحویل داده خواهد شد.

این تجهیزات شامل موارد زیر می باشد:

1. مجموعه آموزشی ماژولار PLC7-300 جهت رشته های برق
  2. مجموعه آموزشی ماژولار مخابرات آنالوگ جهت رشته های برق