امروز : شنبه بیست و دوم مرداد 1401

چهارشنبه دهم فروردین 1401 ساعت 7:0 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

اطلاعیه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری

به نام خدا

ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز و دانشگاهیان گرامی، پیرو ابلاغیه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، برنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه هیأت محترم رییسه دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری، شرایط اجرای برنامه آموزشی نیمسال جاری به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1. آزمون‌های پایانی نیمسال جاری در همه مقاطع تحصیلی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  2. دروس عملی و کارگاه‌ها بصورت فشرده و حضوری پس از پایان ماه مبارک رمضان طبق برنامه اعلامی دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.
  3. کلیه کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی از تاریخ ۱۴ فروردین ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار می‌گردد.
  4. کلیه کلاس‌های مقطع کارشناسی پس از پایان ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است از ۱۴ فروردین ماه تا ۱۷ اردیبهشت ماه کلاس‌های مقطع کارشناسی از طریق سامانه آموزشی مجازی دانشگاه برگزار می‌گردد.
  5. دفاع از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  6. حضور در دانشگاه و خوابگاه به شرط تزریق ۳ دوز واکسن خواهد بود و دانشجویان باید کارت واکیسناسیون دیجیتال خود را به همراه داشته باشند.
  7. دانشجویانی که نیاز به خوابگاه دارند جهت اطلاع از شرایط خوابگاه و ثبت نام به اداره امور خوابگاه‌ها مراجعه نمایند.

بدیهی است در صورت تغییر شرایط بیماری، بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصمیمات جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.
سه شنبه بیست و چهارم اسفند 1400 ساعت 2:49 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو  می‌پذیرد.

شرایط عمومی برای ارسال درخواست:

1- بیش از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.

2- داشتن مدرک کارشناسی در رشته مرتبط،با معدل حداقل 16

3-داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته مرتبط یا گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 برای دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با معدل حداقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه)
4-کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی،پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی مربوط به آیین نامه استعداد درخشان
5-کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان(MCHE)یا معادل آن در سایر آزمون ها،قبل از آزمون جامع دکتری(مطابق با آیین نامه مقطع دکتری مصوب وزارت)

مدارک لازم

1- تصویر شناسنامه و کارت ملی

2- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی

3- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی ارشد

4- تصویر گواهی های افتخارات علمی،سوابق پژوهشی معتبر و ....

متقاضیان حائز شرایط مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 1401/02/30 به آدرس ایمیل  talent@qut.ac.ir    استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نموده و اصل مدارک را در زمان مصاحبه تحویل نمایند.

دانشجویان متقاضی گذارندن دوره کار آموزی

قابل توجه دانشجویان متقاضی گذارندن دوره کار آموزی در تابستان سال 92، مهلت ثبت نام و دریافت معرفی نامه تا روز چهارشنبه مورخ 92/5/9 تمدید شده است . قابل ذکر است که  بعد از این تاریخ  به هیچ عنوان ثبت نام انجام نخواهد شد و معرفی نامه ای صادر نخواهد شد.

دانشجویان متقاضی گذارندن دوره کار آموزی

یکشنبه سیزدهم مرداد 1392 ساعت 11:49 ق ظ
راه اندازی رشته مهندسی انرژی

دانشگاه صنعتی قم پس از دانشگاه صنعتی شریف و شهید بهشتی، موفق به اخذ مجوز دانشجو در رشته مهندسی انرژی گردید. مهندسی انرژی، مبانی علوم و مهندسی پایه را برای تحلیل سطوح مختلف انرژی مانند منابع، استخراج، انتقال، فراورش و تبدیل و توزیع انرژی به كار می گیرد. هدف از ارائه برنامه كارشناسی مهندسی انرژی، تربیت مهندسانی كارآمد، جهت طراحی و به كارگیری خلاقانه سیستم های انرژی در كاربردهای مختلف در بخش های صنعت، حمل و نقل و ساختمان با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی می باشد. این دوره بین رشته ای بوده و در سطح مقطع كارشناسی با دوره های مهندسی شیمی، مهندسی مكانیك، مهندسی برق و فیزیك ارتباط بسیار نزدیكی دارد. در آینده نزدیك رشته های انرژی های نوین و انرژی هسته ای اضافه می گردد.

راه اندازی رشته مهندسی انرژی

شنبه دوازدهم مرداد 1392 ساعت 1:39 ب ظ
باز هم افتخاری دیگر در دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم

اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی قم در اولین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران حضور یافتند.

با توجه به تأكید سرپرست محترم دانشگاه، جهت پیروی از منویّات رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای (مدظله العالی) در حمایت از تولید ایرانی، كارگروهی در خصوص انتخاب تجهیزات مورد نیاز دانشگاه تشكیل گردید و پس از آن با انتخاب تجهیزاتی كه در اولویت خرید قرار داشتند قراردادهای لازم جهت خرید تجهیزات مذكور منعقد گردید و حداكثر تا 3 ماه آینده، این تجهیزات به دانشگاه تحویل داده خواهد شد.

این تجهیزات شامل موارد زیر می باشد:

1. مجموعه آموزشی ماژولار PLC7-300 جهت رشته های برق
  2. مجموعه آموزشی ماژولار مخابرات آنالوگ جهت رشته های برق