امروز : شنبه بیست و دوم مرداد 1401

چهارشنبه دهم فروردین 1401 ساعت 7:0 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

اطلاعیه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری

به نام خدا

ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز و دانشگاهیان گرامی، پیرو ابلاغیه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، برنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه هیأت محترم رییسه دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش حضوری، شرایط اجرای برنامه آموزشی نیمسال جاری به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1. آزمون‌های پایانی نیمسال جاری در همه مقاطع تحصیلی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  2. دروس عملی و کارگاه‌ها بصورت فشرده و حضوری پس از پایان ماه مبارک رمضان طبق برنامه اعلامی دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.
  3. کلیه کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی از تاریخ ۱۴ فروردین ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار می‌گردد.
  4. کلیه کلاس‌های مقطع کارشناسی پس از پایان ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه صرفاً بصورت حضوری برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است از ۱۴ فروردین ماه تا ۱۷ اردیبهشت ماه کلاس‌های مقطع کارشناسی از طریق سامانه آموزشی مجازی دانشگاه برگزار می‌گردد.
  5. دفاع از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
  6. حضور در دانشگاه و خوابگاه به شرط تزریق ۳ دوز واکسن خواهد بود و دانشجویان باید کارت واکیسناسیون دیجیتال خود را به همراه داشته باشند.
  7. دانشجویانی که نیاز به خوابگاه دارند جهت اطلاع از شرایط خوابگاه و ثبت نام به اداره امور خوابگاه‌ها مراجعه نمایند.

بدیهی است در صورت تغییر شرایط بیماری، بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصمیمات جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.
سه شنبه بیست و چهارم اسفند 1400 ساعت 2:49 ب ظ - توسط : معاونت آموزشی

دانشگاه صنعتی قم در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های داخل کشور ،در مقطـع دکتری، رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی از اول سال تحصیلی1402 -1401 به صورت بدون آزمون دانشجو  می‌پذیرد.

شرایط عمومی برای ارسال درخواست:

1- بیش از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.

2- داشتن مدرک کارشناسی در رشته مرتبط،با معدل حداقل 16

3-داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته مرتبط یا گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 برای دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با معدل حداقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه)
4-کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی،پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی مربوط به آیین نامه استعداد درخشان
5-کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان(MCHE)یا معادل آن در سایر آزمون ها،قبل از آزمون جامع دکتری(مطابق با آیین نامه مقطع دکتری مصوب وزارت)

مدارک لازم

1- تصویر شناسنامه و کارت ملی

2- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی

3- تصویر مدرک و کارنامه مقطع کارشناسی ارشد

4- تصویر گواهی های افتخارات علمی،سوابق پژوهشی معتبر و ....

متقاضیان حائز شرایط مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 1401/02/30 به آدرس ایمیل  talent@qut.ac.ir    استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نموده و اصل مدارک را در زمان مصاحبه تحویل نمایند.

فراخوان ثبت نام المپیاد مهارت

فراخوان ثبت نام المپیاد مهارت، انتخابی چهل و سومین مسابقات جهانی مهارت (برزیل-2015)

طرح استعدادیابی نخبگان مسابقات ملی مهارت

امتیازات وتسهیلات برگزیدگان مرحله کشوری مسابقات ملی مهارت:

1- استفاده ازنفرات برتر کشوری به عنوان سرباز مربی

2- تسهیلات نظام وظیفه برای دانش آموختگان مقطع کارشناسی و بالاتر

3- کمک هزنیه عمره مفرده

4- اعتبار نوآوری و شکوفایی در سطح سه

5- اعزام نفرات برتر به مسابقات جهانی 2015برزیل

فهرست رشته های مسابقات ملی مهارت

رشته

رشته

پلی میکانیک (اتوماسیون)

تاسیسات لکتریکی

ساخت و تولید (تیمی 3 نفره)

کنترل صنعتی

مکاترونیک (تیمی 2 نفره)

آجرچینی

طراحی مهندسی مکانیک

رباتیک (تیمی2نفره)

تراش CNC

کابینت سازی چوبی

فرز CNC

نجاری ( اتصالات درب وپنجره)

فناوری اطلاعات –کاربرد نرم افزارها

جواهر سازی

جوشکاری

خیاطی (فناوری مد)

کاشی کاری کف و دیوار

فناوری اتومبیل

صافکاری خودرو

طراحی فضای سبز

لوله کشی گرمایشی

تبریدوتهویه

الکترونیک

فناوری اطلاعات –مدیریت سیستمهای تحت شبکه

طراحی وب

فناوری طراحی گرافیگ

قنادی(شیرینی)

نقاشی خودرو

آشپزی

اهداف مسابقات ملی مهارت

1.        کشف استعدادهای حرفه ای جوانان وایجاد فرصت مناسب جهت شکوفایی مهارتها

2.       شناساندن اهمیت آموزشهای مهارت ونقش آن در توسعه اقتصادی به عموم مردم وجلب نظر مسئولین، بنگاههای اقتصادی،صنایع وصنوف جهت مشارکت در مسابقات ملی مهارت

3.      شناسایی ومعرفی افراد ماهر ونخبه به صنایع وبنگاه های اقتصادی

4.       ترویج و ارتقاء فرهنگ مهارت آموزی

5.      ایجاد بستر مناسب جهت ارتقاء مهارتها ی حرفه ای کشور تا سطح مهارتهای جهانی وشناسایی کمبودها در آموزشهای فنی وحرفه ای و برنامه ریزی برای رفع آنها.

6.       ایجاد فرصتی مناسب جهت تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفه ای بین جوانان

7.      شناسایی کمبودهای آموزشی مهارت

8.      ارتقاء سطح استانداردهای آموزش مهارت در کشور

9.       ایجاد انگیزش در جوانان برای کسب مهارت

10.     فراهم نمودن فرصت مناسب جهت رقابت سالم بین جوانان کشور

شرایط ثبت نام :

1.       تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2.       مسلمان یا پیرو یكی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

3.       التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.

4.       عدم اعتیاد به هرگونه مواد مخدر و داشتن سلامت جسمی و روانی جهت حضور در مسابقات

5.       التزام به رعایت كلیه ضوابط مسابقات

تبصره: نفرات اعزامی به مسابقات جهانی مهارت ادوار گذشته مجاز به شرکت در هیچ یک از رشته های مسابقات نمی باشند.

- نحوه ثبت نام :

مراجعه به دفتر انجمن علمی نخبگان دانشگاه

اطلاعات بیشتر در لینک زیر
وب سایت انجمن

فراخوان ثبت نام المپیاد مهارت

چهارشنبه بیست و سوم بهمن 1392 ساعت 2:49 ب ظ
قابل توجه دانشجویان برق و کامپیوتر

دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر می توانند در خواست های خود مربوط به انتخاب واحد را در فرم درخواست حذف واضافه (در سایت دانشگاه موجود می باشد ) به همراه و پرینت انتخاب واحد و ریز نمرات تا پایان ساعت اداری روز یکشنبه مورخ 92/11/13 به دفتر آموزش دانشکده تحویل دهند.

قابل توجه دانشجویان برق و کامپیوتر

یکشنبه ششم بهمن 1392 ساعت 8:33 ق ظ