امروز : شنبه دهم آبان 1399

اخبار امور فرهنگی

از بین شرکت کنندگان در مسابقه کتاب اخلاق اسلامی پس از قرعه کشی گروه برتر انتخاب شد که می توانند با مراجعه به دفتر امور فرهنگی و اجتماعی جوائز خود را دریافت نمایند:
خانم ها:
  1. ساناز جعفری
  2. سیده بهاره شبیری
  3. ملیحه علی مرادی
  4. زهرا حیدری
  5. فاطمه کمالی
  6. زینب شیوانی
و خانم فرشته واعظی با کسب بهترین امتیاز، برنده مسابقه( دلنوشته به امام رئوف)می باشند که می توانند با مراجعه به دفتر امور فرهنگی جائزه خود را دریافت نمایند.

مدیر پرتال  نمایش : 2249  نظرات : 0   0   0

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس

سه شنبه دهم تیر 1393 ساعت 12:0 ق ظ

ای عرشیان به شهر خراسان سفر کنید                            شب را در این بهشت الهی سحر کنید

به نقل از روابط عمومی دانشگاه :اردوی زیارتی مشهد مقدس به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه با حضور 70 نفر از دانشجویان دختر از 30 خرداد الی 4 تیر برگزار شد.
از جمله برنامه های زیارتی و سیاحتی این اردو ،شركت در حلقه های معرفتی و آموزشی واقع در حرم مطهر و اماكن تفریحی بوده است.
شایان ذكر است حلقه های معرفتی با حضور حجت السلام والمسلمین فاطمی از اساتید حوزه ودانشگاه مشهد با محوریت معرفت و زیارت امام رضا(ع) وجایگاه والدین از منظر قرآن،آیات و روایات باحضور حجت السلام والمسلمین حسینی یزدی از اساتید آستان مقدس رضوی در صحن دارالهدایه برگزار شد كه بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.