امروز : شنبه دهم آبان 1399

مدیر پرتال  نمایش : 2399  نظرات : 0   0   0

به مناسبت تجلیل از اساتید برگزار شد

سه شنبه شانزدهم اردیبهشت 1393 ساعت 11:51 ق ظ

به نقل از روابط عمومی دانشگاه:به مناسبت روز معلم و شهادت استاد مطهری طی برگزاری مراسمی با حضور دكتر مشكوه السادات، كارمندان و دانشجویان از اساتید تقدیر و تشكربه عمل آمد.
از جمله قسمت های این مراسم كه به همت مدیریت فرهنگی برگزار شد، شعر خوانی و صندلی داغ با حضور دكتر مشكوه السادات ریاست دانشگاه و دكتر مرجانی معاون اداری و مالی دانشگاه بود كه بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت.
در انتها حجت السلام والمسلمین احتشام از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه طی سخنرانی،به مقام استاد اشاره كرد و بهترین شیوه تجلیل از اساتید را یادگیری فنون ایشان دانست.
وی مهمترین عامل پیشرفت علما را اشك و رشك دانست.اشك به معنی توسل و توكل به نیروی لایزال الهی و رشك به معنی یادگیری مسائلی كه سایر علما می دانند و ما از آنها بی اطلاعیم.
مدیر پرتال  نمایش : 2385  نظرات : 0   0   0

برگزاری جشن میلاد در خوابگاه خواهران

سه شنبه دوم اردیبهشت 1393 ساعت 8:15 ق ظ

در تاریخ 93/1/31 و در شام میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها، در خوابگاه خواهران مراسم جشن و شادی برگزار شد. در این مراسم که با حضور سرکار خانم معرفت از مادحین اهل بیت علیهم السلام و جمعی از دانشجویان خوابگاهی به انجام رسید، با برنامه مولودی خوانی ، پذیرایی و قرعه کشی بین اسامی فاطمه و زهرا و اهدای جوایز، فضایی شاد و معنوی ایجاد شد؛ همچنین در انتهای برنامه ازبرگزیده مسابقه یاس نبوی تقدیر شد. لازم به ذکر است این جشن به همت امور فرهنگی اداره خوابگاه خواهران برگزار شد.