امروز : شنبه دهم آبان 1399

اخبار امور فرهنگی

مدیر پرتال  نمایش : 1896  نظرات : 0   0   0

اردوی مسجد مقدس جمکران و بازدید از نمایشگاه کوچه های بنی هاشم

خوابگاه خواهران دانشگاه صنعتی قم در تاریخ 92/1/20 ، تعداد60 نفر از دانشجویان را به مناسبت ایام فاطمیه، به نمایشگاه کوچه های بنی هاشم اعزام نمود؛ که این نمایشگاه زندگی حضرت زهرا( سلام الله علیها) را در قالب غرفه هایی به نمایش گذاشته بود
دوشنبه بیست و ششم فروردین 1392 ساعت 0:0 ق ظ

خوابگاه خواهران دانشگاه صنعتی قم در تاریخ 92/1/20 ، تعداد60 نفر از دانشجویان را به مناسبت ایام فاطمیه،  به نمایشگاه کوچه های بنی هاشم اعزام نمود؛ که این نمایشگاه زندگی حضرت زهرا( سلام الله علیها) را در قالب غرفه هایی به نمایش گذاشته بود و در انتها، غرفه نمادین بقیع و سپس غرفه ای از 8 سال دفاع مقدس وجود داشت که بیانگر تبعیت رزمندگان اسلام از بی بی دو عالم مبنی بر ولایت پذیری ایشان بود.

دانشجویان پس از بازدید از این نمایشگاه معنوی، به طرف مسجد مقدس جمکران حرکت کردند و دعای پر فیض توسل را قرائت نمودند.

مدیر پرتال  نمایش : 2483  نظرات : 0   0   0

اطلاعیه سومین جشنواره ملی باران

چهارشنبه بیست و یکم فروردین 1392 ساعت 0:0 ق ظ

اطلاعیه سومین جشنواره ملی باران

مهلت ثبت نام تا تاریخ 92/1/31

نظر به تقارن ایام پایانی مهلت ارسال آثار مربوط به سومین جشنواره ملی باران با تعطیلات نوروز و نیز به منظور ایجاد فرصتی جهت حضور هرچه بیشتر دانشگاهیان در این جشنواره مهلت ارسال آثار تا پایان فروردین ماه سال جاری تمدید گردید.جهت اطلاع بیشتر برای ارسال آثار اینجا را کلیک کنید.

لذا تمامی عزیزان واجد شرایط حضور( دانشجویان و فارغ التحصیلان یکسال گذشته اعم از ایرانی و غیر ایرانی، اساتید و کارکنان دانشگاه های سراسر کشور) می توانند با عنایت به شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در جشنواره که در وب سایت مربوطه موجود است، آثار خود را حداکثر تا تاریخ 92/1/31 جهت شرکت در جشنواره ارسال نمایند.

سایت جشنواره: www.iusfestivals.org/baran

نشانی پست الکترونیکی:baranfest@gmail.com

آدرس دبیرخانه:تهران خیابان ولیعصر(عج) تقاطع میرداماد دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

تلفن های دبیرخانه:۸۸۷۷۰۲۱۸ و ۸۸۷۸۶۲۱۲-۰۲۱-۰۹۳۳۳۲۴۰۶۰۱