امروز : پنجشنبه پنجم اردیبهشت 1398

پنجمین دوره جشن دانش آموختگی

دانشگاه صنعتی قم
پنجشنبه هفتم شهریور 1398 9 - 14
با تبریک پایان یافتن موفقیت آمیز تحصیلات و آرزوی موفقیت های بیشتر در ادامه تلاش های علمی به اطلاع کلیه دانش آموختگان دانشگاه می رساند پنجمین دوره جشن ویژه دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در اسفند سال جاری برگزار خواهد شد. لذا کلیه دانش آموختگان عزیز علاقه‌مند برای شرکت در این جشن ویژه به نکات زیر توجه فرمایند:
برای شرکت در این جشن ویژه به نکات زیر توجه فرمایند:
جشن ویژه پنجمین دوره دانش آموختگی دانشگاه صنعتی قم در پنج‌شنبه 7 شهریور سال 98 برگزار خواهد شد.کلیه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی قم که ورودی سال93 و 94 می‌باشند، می‌توانند برای شرکت در این مراسم ثبت نام نمایند.
هر یک از دانش آموختگان می توانند با حداکثر دو نفر همراه در مراسم شرکت کنند. هزینه شرکت در جشن برای دانش آموختگان مبلغ 400.000 ریال و برای هریک از همراهان 200,000ریال می باشد. لازم به ذکر است هزینه های دریافتی صرف مواردی ازجمله آماده سازی، اجرای برنامه های جشن ، اهدا یادبود، عکس و فیلم مراسم و پذیرایی میگردد.

جشن
همراه داشتن کارت شناسایی معتبر در مراجعات حضوری الزامی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 36641601 داخلی 178 تماس حاصل فرمایید. جهت اطلاع از اخبار و اطلاعیه های مراسم و نیز زمان مراجعه برای دریافت لباس ویژه دانش آموختگی این صفحه را دنبال کنید.
توجه:مهلت ثبت نام تا 1 شهریور 98 و در صورت حضور همراه در مراسم ضمن پرداخت هزینه نام و نام خانوادگی و نسبت با دانشجو در قسمت توضیحات اضافی درج گردد
 لینک ثبت نام
لیست رویداد ها
پنجشنبه 7 شهریور