امروز : شنبه نهم بهمن 1400

یکشنبه هفدهم بهمن 1400 17 - 20
اطلاعیه کنفرانس
ششمین کنفرانس فیزیک ریاضی ایران

6th Iranian Conference on Mathematical Physics (ICMP)

“ششمین کنفرانس فیزیک ریاضی ایران” روزهای یکشنبه ۱۷، دوشنبه ۱۸ و سه شنبه ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ هر روز از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۷:۳۰ بطور برخط (on line) در بستر دانشگاه صنعتی قم برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این کنفرانس گردآوری متخصصان حوزه فیزیک ریاضی به منظور به اشتراک گذاشتن یافته‌های علمی روز در این حوزه و همچنین آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان تحصیلات تکمیلی با پژوهش‌ها و پژوهشگران این حوزه پژوهشی است. لازم است تمامی شرکت‌کنندگان و مقاله‌دهندگان در کنفرانس، پرسشنامه الکترونیکی ثبت‌نام را کامل کنند.

کمیته علمی
• عباسعلی اکبر بیدختی، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران
• عادل رضایی اقدم، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
• رسول رکنی زاده، دانشگاه اصفهان
• شاهین روحانی، دانشگاه صنعتی شریف
• مهدی سلیمانی، دانشگاه صنعتی قم
• محمد مهدی شیخ جباری، پژوهشگاه دانش های بنیادی
• حمید رضا ظهوری زنگنه، دانشگاه صنعتی اصفهان
• فرهنگ لران، دانشگاه صنعتی اصفهان
• انوشه لطیفی، دانشگاه صنعتی قم (دبیر کنفرانس)
• لاله معمارزاده، دانشگاه صنعتی شریف
• سید محمد منجگانی، دانشگاه صنعتی اصفهان

کمیته اجرایی
• عبدالرضا رسولی کناری
• عفیفه فریدونی
• مونا گشتاسبی
• انوشه لطیفی

تاریخ‌های مهم
• آخرین مهلت دریافت مقاله: ۲۶ دی ۱۴۰۰
• آخرین مهلت ثبت نام : ۹ بهمن ۱۴۰۰

نشانی کمیته علمی
• تهران، خیابان کارگر شمالی، روبروی خیابان نوزدهم، دانشکده فیزیک دانشگاه تهران، اتاق G02
• تلفن: 02166564850
• پست الکترونیکی کمیته علمی: mathphy1400@psi.ir
• وبگاه کنفرانس: www.psi.ir/f/mathphy1400

نشانی کمیته اجرایی
• دانشگاه صنعتی قم، دانشکده علوم پایه، گروه فیزیک
• تلفن 02536641601 داخلی ۱۹۲ و ۱۹۵
• پست الکترونیکی کمیته اجرایی mathphy1400exe@psi.ir

توجه!
1. فرستادن مقاله، در مرحلۀ کامل کردن پرسشنامه الکترونیکی ثبت‌نام در کنفرانس امکان‌پذیر است.
2. پرسشنامه الکترونیکی ثبت‌نام در کنفرانس باید به زبان فارسی کامل شود.
3. چگونگی پرداخت هزینه‌های کنفرانس، در نامۀ پذیرش (با پست الکترونیکی) به آگاهی می‌رسد.
4. اعضای انجمن فیزیک ایران لازم است در هنگام ثبت‌نام ابتدا با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور عضویت خود به سامانه الکترونیکی اعضای انجمن وارد شوند. (در صورتیکه عضو انجمن هستید و نام کاربری و کلمۀ عبور ندارید در صفحۀ ورود به سامانه، پرسشنامه درخواست نام کاربری و کلمه عبور را کامل کنید).
5. عنوان و اسامی نویسندگان دقیقا بر اساس اطلاعات وارد شده توسط ارایه کننده در سامانه کنفرانس در گواهی درج خواهد شد و مسئولیت صحت آنها با ارایه دهنده است.
6. تنها استفاده از حروف و اعداد فارسی و انگلیسی در عنوان مقاله مجاز است و از به‌کار بردن نمادها و عبارت‌های ریاضی در عنوان اجتناب شود.
کنفرانس فیزیک ریاضی
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با آدرس زیر مراجعه کنید