امروز : چهارشنبه یکم آذر 1396

آخرین مهلت ثبت نام 14 آذر
 روز برگزاری کنفرانس 7 دی ماه، 9 صبح تا 4 عصر

اهداف کنفرانس:
فیزیک ریاضی رشته ای است در مرز مشترک ریاضی و فیزیک که طراحی و استفاده از روش های نوین ریاضی در فیزیک را به عهده دارد.بدلیل جهانی بودن این روش ها، حضور فیزیک ریاضی در تمام رشته های فیزیک اعم از نظری و کاربردی به چشم می خورد. علاوه برکنفرانس های ملی سالانه در اکثر کشورهای پیشرفته جهان، کنگره جهانی فیزیک ریاضی هر سه سال یک بار برگزار می گردد. در ایران، دانش آموختگان فیزیک ریاضی، عملا در اکثر دانشگاه های به نام کشور حضور دارند. اما رشته فیزیک ریاضی به صورت منسجم هنوز شکل نگرفته و این خلای است که در فیزیک ایران وجود دارد. هر چند که در بسیاری از همایش ها، کارگاه های فیزیک ریاضی برگزار شده است یا پنل هایی به این نام وجود داشته، اما به شکل یک کنفرانس مستقل به این عنوان، این همایش منحصر به فرد است.
محورهای کنفرانس :
1-Dynamical systems (including integrable systems). 2- Equilibrium and non-equilibrium statistical mechanics (including interacting particle systems). 3- PDE (including fluid dynamics, wave equation and NLSE, Boltzmann equation, material science and Einstein equations). 4- Stochastic models and probability. 5- Algebraic methods (including operator algebras, representation theory and algebraic aspects of QFT). 6- Quantum mechanics and spectral theory (including random Schrödinger equation and quantum chaos). 7- Quantum information and computation. 8- Classical and quantum many-body theory 9- Condensed matter physics (including applications of Quantum field theory to condensed matter). 10- Quantum field theory. 11- Geometry and topology in Physics (including string theory and quantum gravity).
کنفرانس فیزیک ریاضی
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با آدرس زیر مراجعه کنید
لیست رویداد ها
پنجشنبه 7 دی